• Bel ons : 010 212 27 71
 • E-mail: info@identalcare.nl
 • Identalcare Tandartspraktijk
 • De praktijk

  Bent u op zoek naar een tandartspraktijk in Rotterdam Kralingen?

  In 1992 richtte tandarts Nasralla tandartspraktijk Frits Ruysstraat op. Nu, ruim 25 jaar later, richten we iDentalCare op in samenwerking met een andere ervaren team (Tandartspraktijk IJsselmonde). Waarin samen met nieuwe collega’s elke dag met het grootste plezier werken. Wij volgen de laatste ontwikkelingen op de voet en u kunt dan ook  rekenen op de deskundigheid en ervaring van onze medewerkers. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Tevens gebruiken wij de meest moderne materialen en apparatuur voor alle behandelingen. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. Als u zich heeft ingeschreven via de telefoon of via de website dan wordt er een afspraak gemaakt om uw gebit volledig na te kijken. Tot 18 jaar is men voor tandheelkunde verzekerd. Waar nodig zullen röntgenfoto’s worden gemaakt en gaan we deze met u bespreken. Naar aanleiding van de bevindingen wordt een behandelplan gemaakt en indien gewenst krijgt u een begroting. Als u hiermee akkoord bent, maken we verdere afspraken.

  Uw rekening krijgt u via INFOMEDICS  die in dit kader de belangen van tandartspraktijk iDentalCare behartigt. Dit houdt in dat de nota dan eerst naar de verzekeraar wordt gestuurd en voor wat niet wordt vergoed u de rest nota krijgt. Elk half jaar krijgt u vervolgens van ons een oproep voor controle en het advies is om minimaal één keer per jaar te komen. Heeft u veel vullingen en/of kronen in uw mond dan is twee keer per jaar wenselijk. Desgewenst kunt u hierover met ons een afspraak maken. Mocht u nog vragen hebben kunt u mij mailen naar info@identalcare.nl of de tandartspraktijk iDentalCare bellen op 010-2122771.

  Bij problemen aan uw gebit kunt u altijd contact opnemen met tandartspraktijk iDentalCare.

  Bent u geen patiënt bij ons? U kunt toch bellen voor een afspraak en gaan we kijken wat we aan de klachten kunnen doen. Mocht u wel patiënt zijn kunt u natuurlijk ook bellen bij problemen. Als u ontevreden bent over een behandeling neem dan ook contact op om te kijken hoe we het kunnen oplossen. Als dit uw ogen niet naar tevredenheid is opgelost leg uw klacht dan neer bij www.tandartssupport.nl voor bemiddeling.